Offerte aanvragen

Wie zijn wij?

Bij Schildersbedrijf Van Dijk staan vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Al meer dan 40 jaar bieden wij hoogwaardige schilderdiensten aan particulieren en bedrijven. De schilder is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk, houtrot reparaties, en kleuradvies op maat.


Wij werken uitsluitend met de beste materialen en moderne technieken om duurzame en schitterende resultaten te garanderen. Onze schilders zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook betrokken en klantgericht.

Bij Van Dijk luisteren we naar uw wensen en vertalen deze naar een perfect eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een complete renovatie of een kleine opknapbeurt, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

Naast onze schilderdiensten bieden we ook advies op het gebied van kleur en materiaalkeuze, zodat u altijd de juiste beslissingen maakt voor uw project. We streven naar een lange termijn relatie met onze klanten door consistentie in kwaliteit en service te leveren. Kies voor kwaliteit, kies voor Schildersbedrijf Van Dijk.

Ons werk - Een kijkje bij onze klanten thuis

Wilt u een prijsindicatie?

Adresgegevens
Nessenweg 8
Heerjansdam
Contactgegevens
MOB: 06 5533 4471
EMAIL: info@vandijkschildersbedrijf.nl
Bedrijfsgegevens
KVK: 88165426
BTW: NL004550782B24
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Panel Name